UNIVERZITET U SARAJEVU 


Početna
Aktuelno
O Univerzitetu
Fakulteti/Akademije
Propisi
Izvještaji
Nastava i studenti
Nauka i umjetnost
Upravljanje kvalitetom
Međunarodna saradnja
Izdavačka djelatnost
Upute o plagijarizmu
Kontakt
Pretraga
Linkovi
Priznavanje IVK
Javne nabavke
Konkursi / Obavještenja
UNSA Press
Učenje slovenačkog jezikaSTUDENTSKI
INFORMACIONI
SISTEM

 


 
Dan otvorenih vrata Farmaceutskog fakulteta 2017.
Dan otvorenih vrata Farmaceutskog fakulteta 2017.


Pozivamo vas da prisustvujete manifestaciji „Dan otvorenih vrata Farmaceutskog fakulteta 2017.“, koja će se održati u subotu 22. aprila 2017. godine u prostoru Farmaceutskog fakulteta u terminu od 10:00 do 14:00 sati.
Manifestacija je namijenjena svim zainteresiranim učenicima završnih razreda srednjoškolskih ustanova. Nastavnici i saradnici Farmaceutskog fakulteta ovom manifestacijom žele približiti studij farmacije zainteresiranim i budućim studentima i predstaviti ga kroz eksperimente i prezentacije katedri Fakulteta.
Planirano je da se u grupama od po 15-20 učenika u amfiteatru Fakulteta posluša prezentacija o Farmaceutskom fakultetu, obiđu laboratorije Fakulteta u kojima će biti izvedeni eksperimenti i da se tom prilikom u razgovorima sa nastavnicima, saradnicima i studentima Fakulteta dobiju sve informacije o studiju farmacije. Pripremljeni program će trajati jedan sat.
Svi zainteresirani trebaju se prijaviti koordinatoru v. ass. Amaru Osmanoviću na e-mail adresu Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript ili na broj telefona 061/256-848 najkasnije do 17. aprila 2017. godine. U prijavi treba naznačiti ime i termin posjete, kako bi se pravovremeno mogao napraviti tačan raspored posjeta i kako biste o istom bili obaviješteni. Predviđeni termini posjeta su od 10:00, 11:00, 12:00 i 13:00 sati.
Sa željom za budućom uspješnom saradnjom, pozivamo vas da nas posjetite tokom „Dana otvorenih vrata Farmaceutskog fakulteta 2017.“.


 

 

EnglishBosanski
 
PROVJERA POŠTE
Korisničko ime:
Lozinka:
 
 

VODIČ ZA
BUDUĆE STUDENTE


Strategija ljudskih resursa za istraživače (HRS4R) sa Akcionim planom Univerziteta u Sarajevu


STATUT UNIVERZITETA U SARAJEVU


PRAVILNIK O AKREDITACIJI
VISOKOŠKOLSKIH USTANOVA
I STUDIJSKIH PROGRAMA
MEVLANA


RINGIDEA
ONLINE MODULI


 


 


---------------------------------------

 

 
Developed and powered by © 2009 Univerzitet u Sarajevu - UTIC