UNIVERZITET U SARAJEVU 


Početna
Aktuelno
O Univerzitetu
Fakulteti/Akademije
Propisi
Izvještaji
Nastava i studenti
Nauka i umjetnost
Upravljanje kvalitetom
Međunarodna saradnja
Izdavačka djelatnost
Upute o plagijarizmu
Kontakt
Pretraga
Linkovi
Priznavanje IVK
Javne nabavke
Konkursi / Obavještenja
UNSA Press
Učenje slovenačkog jezikaSTUDENTSKI
INFORMACIONI
SISTEM

 


 
Konferencija ValueUp: Mind Your Own Business
Konferencija ValueUp: Mind Your Own Business


Ukoliko vas je ikada interesiralo realiziranje vlastitih poslovnih ideja, razvijanje biznisa i sve povezano sa poljem poslovnog svijeta, a niste znali odakle krenuti ili na koji način postupiti, zasigurno odgovore na ova i slična pitanja naći ćete na ValueUp konferenciji.

ValueUp je besplatna konferencija pod sloganom „Mind Your Own Business” o temi razvoja startup kompanija i biznisa. Konferencija će okupiti eminentne stručnjake iz regiona koji će kroz interaktivna predavanja, skill-sesije i panel-diskusiju obraditi relevantne teme za pokretanje i realiziranje biznis-ideja.

Konferencija je namijenjena mladim, ambicioznim i kreativnim ljudima koji će tokom ove konferencije imati priliku čuti različita iskustva mladih poduzetnika, izazove s kojima su se suočavali i na koji način su ih prevazišli. Također, kroz skill-sesije učesnici će imati priliku naučiti neke od izuzetno bitnih vještina za upravljanje svojom poslovnom sredinom, kao što su upravljanje vremenom, rizikom i novcem.

Glavni cilj konferencije jeste jačanje bosanskohercegovačke startup scene kroz ohrabrivanje i edukaciju mladih ljudi, ali i povezivanje budućih poduzetnika s istaknutim stručnjacima iz prakse.

Konferencija će se održati 6. maja u prostorijama kina Meeting Point u Sarajevu, a prijave su otvorene do 16. aprila. Prijaviti se mogu svi mladi od 18 do 30 godine putem forme na linku: http://www.valueup.ba/prijava, a više informacija mogu dobiti putem web stranice:
www.valueup.ba.

 

EnglishBosanski
 
PROVJERA POŠTE
Korisničko ime:
Lozinka:
 
 

VODIČ ZA
BUDUĆE STUDENTE


Strategija ljudskih resursa za istraživače (HRS4R) sa Akcionim planom Univerziteta u Sarajevu


STATUT UNIVERZITETA U SARAJEVU


PRAVILNIK O AKREDITACIJI
VISOKOŠKOLSKIH USTANOVA
I STUDIJSKIH PROGRAMA
MEVLANA


RINGIDEA
ONLINE MODULI


 


 


---------------------------------------

 

 
Developed and powered by © 2009 Univerzitet u Sarajevu - UTIC