UNIVERZITET U SARAJEVU 


Početna
Aktuelno
O Univerzitetu
Fakulteti/Akademije
Propisi
Izvještaji
Nastava i studenti
Nauka i umjetnost
Upravljanje kvalitetom
Međunarodna saradnja
Izdavačka djelatnost
Upute o plagijarizmu
Kontakt
Pretraga
Linkovi
Priznavanje IVK
Javne nabavke
Konkursi / Obavještenja
UNSA Press
Učenje slovenačkog jezikaSTUDENTSKI
INFORMACIONI
SISTEM

 


 
Pripreme za obilježavanje 54. godišnjice Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja Univerziteta u Sarajev
Pripreme za obilježavanje 54. godišnjice Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja

Univerziteta u Sarajevu


U petak 14. aprila 2017. godine Fakultet sporta i tjelesnog odgoja Univerziteta u Sarajevu obilježava 54 godine svoga postojanja. Svečano obilježavanje dana Fakulteta će tradicionalno, kao i svake godine, početi okupljanjem studenata i nastavnika ispred spomenika palim borcima Bosne i Hercegovine, gdje će biti položeno cvijeće i održan pozdravni govor.

Također, tokom proslave dana Fakulteta u 11:00 sati svečano će se otvoriti nova, elektronska učionica Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja, kao jedna od prvih učionica te vrste na Univerzitetu u Sarajevu. Otvaranju učionice će prisustvovati i prof. dr. Elvir Kazazović, ministar za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo.

Koncept elektronske učionice zasniva se na transparentnom i krajnje efikasnom sistemu polaganja i ocjenjivanja ispita. U sklopu elektronske učionice studenti će ispite polagati uz korištenje naprednih elektronskih tehnologija, te će se njihovi odgovori automatski evaluirati i pohranjivati na za to predviđenom serveru. Ovakav način polaganja i ocjenjivanja ispita omogućava punu transparentnost u kojoj profesori nemaju pristup ispitnom materijalu, niti mogu utjecati na konačnu ocjenu. Sistem elektronske učionice ima široku primjenu te je planirano da se navedeni sistem stavi u upotrebu i za ostale aktivnosti nastave, poput evaluacije studenata i nastavnika, a sve sa ciljem unapređenja kvaliteta nastave.

Ovom prilikom pozivamo sve studente, nastavnike i uposlenike Fakulteta da zajedno i na svečan način obilježimo godišnjicu Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja Univerziteta u Sarajevu.

 

EnglishBosanski
 
PROVJERA POŠTE
Korisničko ime:
Lozinka:
 
 

VODIČ ZA
BUDUĆE STUDENTE


Strategija ljudskih resursa za istraživače (HRS4R) sa Akcionim planom Univerziteta u Sarajevu


STATUT UNIVERZITETA U SARAJEVU


PRAVILNIK O AKREDITACIJI
VISOKOŠKOLSKIH USTANOVA
I STUDIJSKIH PROGRAMA
MEVLANA


RINGIDEA
ONLINE MODULI


 


 


---------------------------------------

 

 
Developed and powered by © 2009 Univerzitet u Sarajevu - UTIC