UNIVERZITET U SARAJEVU 


Početna
Aktuelno
O Univerzitetu
Fakulteti/Akademije
Propisi
Izvještaji
Nastava i studenti
Nauka i umjetnost
Upravljanje kvalitetom
Međunarodna saradnja
Izdavačka djelatnost
Upute o plagijarizmu
Kontakt
Pretraga
Linkovi
Priznavanje IVK
Javne nabavke
Konkursi / Obavještenja
UNSA Press
Učenje slovenačkog jezikaSTUDENTSKI
INFORMACIONI
SISTEM

 


 
Predstavljen Coca-Colin program podrške mladima u BiH
Predstavljen Coca-Colin program podrške mladima u BiH

Coca-Colin program će pohađati 200 polaznika

Coca-Cola HBC B-H Sarajevo je 16. juna 2017. godine predstavila program osnaživanja mladih u BiH pod nazivom Coca-Colina podrška mladima kojim će najesen biti obuhvaćeno 200 polaznika iz sarajevske i banjalučke regije.

Projekt Coca-Colina podrška mladima je nacionalni program kompanije Coca-Cola HBC B-H Sarajevo, koji ove godine pruža priliku polaznicima programa da razvijaju odgovarajuće lične i poslovne vještine te steknu kvalitetne kompetencije za rad na tržištu.

Coca-Colina podrška mladima osmišljena je da prepoznaje, razvija, osnažuje i motivira na uspjeh učesnike čineći ih konkurentnijim na tržištu rada.

Poziv za prijavu je otvoren od 16. juna do 21. jula putem online prijave (http://coca-colinapodrskamladima.ba). Zainteresiranim će biti omogućeno da se, pored web stranice, na program prijave popunjavanjem formulara u svom zavodu za zapošljavanje te partnerskim NVO.

Projekat je namijenjen mladim ljudima starosne dobi od 18 do 30 godina, s fokusom na nezaposlene i mlade koji su završili svoje školovanje kojima će program pomoći u stjecanju i unapređenju znanja i vještina te omogućiti im bolje kompetencije za rad na tržištu. Programom će biti obuhvaćeno 100 polaznika sa područja banjalučke i još 100 sa područja sarajevske regije.

Pokrovitelji i partneri projekta su: Ministarstvo civilnih poslova BiH, Agencija za rad i zapošljavanje BiH, Federalni zavod za zapošljavanje, Zavod za zapošljavanje Republike Srpske, JU Zavod za zapošljavanje Kantona Sarajevo, projekat YEP, Univerzitet u Sarajevu, grad Banja Luka, Preduzetnički centar Networks, Socijalno edukativni centar (SEC), Kali Sara – Romski informativni centar, Životni atelje, HR Prosolutions, Munja – Inkubator društvenih inovacija, SFF, BHRT, Euroblic, Nezavisne novine, Metromedia, portali hocu.ba, Mondo i banjaluka.com, agencija PRIME Communications. 

EnglishBosanski
 
PROVJERA POŠTE
Korisničko ime:
Lozinka:
 
 

VODIČ ZA
BUDUĆE STUDENTE


Strategija ljudskih resursa za istraživače (HRS4R) sa Akcionim planom Univerziteta u Sarajevu


STATUT UNIVERZITETA U SARAJEVU


PRAVILNIK O AKREDITACIJI
VISOKOŠKOLSKIH USTANOVA
I STUDIJSKIH PROGRAMA
MEVLANA


RINGIDEA
ONLINE MODULI


 


 


---------------------------------------

 

 
Developed and powered by © 2009 Univerzitet u Sarajevu - UTIC