UNIVERZITET U SARAJEVU 


Početna
Aktuelno
O Univerzitetu
Fakulteti/Akademije
Propisi
Izvještaji
Nastava i studenti
Nauka i umjetnost
Upravljanje kvalitetom
Međunarodna saradnja
Izdavačka djelatnost
Upute o plagijarizmu
Kontakt
Pretraga
Linkovi
Priznavanje IVK
Javne nabavke
Konkursi / Obavještenja
UNSA Press
Učenje slovenačkog jezikaSTUDENTSKI
INFORMACIONI
SISTEM

 


 
Budite dio najvećeg sportsko-kulturnog događaja nakon Olimpijade 1984. godine!


Sarajevo Unlimited: EYOF Ideathon
Pozivno pismo za učešće
Networks, 9–11. 10. 2017.  
Budite dio najvećeg sportsko-kulturnog događaja nakon Olimpijade 1984. godine!

Maskota čini jedan od najoriginalnijih segmenata brend identiteta festivala kao što je EYOF 2019. Ovoga puta upravo ti imaš priliku ponuditi svoju viziju i idejno rješenje maskote za Evropski omladinski olimpijski festival (EYOF) koji će se održati od 9. do 16. februara 2019. godine u Sarajevu i Istočnom Sarajevu.

EYOF (European Youth Olympic Festival) predstavlja najveći sportski olimpijski festival za mlade sportiste između 14 i 18 godina u Evropi. EYOF 2019 uključuje osam sportova: alpsko skijanje, biatlon, nordijsko skijanje, snowboard, umjetničko klizanje, brzo klizanje, hokej, karling.

U periodu od 9. do 11. 10. 2017. godine u prostorijama Networksa sve osobe koje se bave grafičkim dizajnom, arhitekturom, fotografijom, slikanjem, vajanjem i svi kreativci koji razmišljaju izvan ustaljenih okvira radit će na kreiranju idejnih rješenja i imati priliku da pruže najbolju ideju za maskotu, koja će biti zaštitno lice jednog od najvećih omladinskih takmičenja u Evropi.
Ono što tražimo jeste vaše vrijeme, kreativnost, inovativnost i želju da napravite jednu od najboljih maskota koje su Olimpijske igre mladih vidjele do sada! U ova 72 sata tokom trajanja ideathona zanemarimo svakodnevnicu i pustimo mašti na volju!

Prijaviti se možete putem online aplikacije, koju možete pronaći ovdje, do 4. oktobra 2017. godine. Nakon selekcije svi učesnici/e će biti obaviješteni e-mailom najkasnije do 6. oktobra 2017. godine.
Nagrada za pobjednički tim iznosi 1.500 KM, karte za Sarajevo Unlimited i dodatna iznenađenja. Za drugo i treće mjesto su obezbijeđene nagrade od sponzora. Troškove hrane tokom trajanja ideathona snosi organizator. Za sve dodatne upite budite slobodni da nas kontaktirate na Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript .

Pobjednička maskota će biti oficijelno predstavljena na forumu inovacija Sarajevo Unlimited 2017. organiziranom od poduzetničkog, kreativnog, biznis centra Networks.

 

EnglishBosanski
 
PROVJERA POŠTE
Korisničko ime:
Lozinka:
 
 

VODIČ ZA
BUDUĆE STUDENTE


Strategija ljudskih resursa za istraživače (HRS4R) sa Akcionim planom Univerziteta u Sarajevu


STATUT UNIVERZITETA U SARAJEVU


PRAVILNIK O AKREDITACIJI
VISOKOŠKOLSKIH USTANOVA
I STUDIJSKIH PROGRAMA
MEVLANA


RINGIDEA
ONLINE MODULI


 


 


---------------------------------------

 

 
Developed and powered by © 2009 Univerzitet u Sarajevu - UTIC